Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozásom

 Köszöntöm világhálós oldalamon!

Argalász Attilaként létezem, dolgozom és játszom. Ez nem egy misztikus felütés, mindössze szeretném jelezni, hogy a lényeg a legtöbb esetben a címek, szerepek, maszkok mögött van, amivel kapcsolatba kerülni a tapasztalás útján lehet és érdemes. A leírt sorokban lehetőségeket ajánlok és akiben ezek felkeltik a kíváncsiságot az érdeklődést, azok számára nyitva áll az út a közösen megélt fejlesztő találkozásokra!

Miért alkottam meg ezt az oldalt?

Húsz év telt el azóta, hogy „felnőtté” válásomban számos szakképzettség mellett sok tapasztalatot, sikerélményt éltem meg a felnőttképzés, a lelki segítségnyújtás és más kreatív fejlesztő programok, játékok, tréningek vezetése során. Úgy éreztem elérkezett az idő, hogy mindezekből összegyúrjam az általam jelenleg kínált fejlesztő programok, szolgáltatások listáját, tartalmát. Teszem így elérhetővé mindezt azok számára, akik értékes lehetőséget fedeznek fel abban, amit személyes utam során megérleltem a humán fejlesztés témakörében.

Tapasztalatom szerint olyan kort élünk, melyben egyre fontosabb, hogy felelősséggel tegyünk a belső és külső világunk teljességéért! Ennek érdekében személyes vállalásom az, hogy a bennem rejlő tudást és eszközöket elérhetővé tegyem mások számára, hogy közösen tegyünk önmagunk fejlődéséért!